UNIT4EuroMoversPC WareESMEPlanning ITSDB GroepOKITENTE NV
HerstelHotel DE KIMErnst&YoungConQuaestorPGGMOKIGulimexVolker WesselsMercuri UrvalIMTECHCapGemini

Arjen Banach tijdens HRM in de Zorg over De Formule voor een Toekomstgerichte Zorgorganisatie

Arjen Banach tijdens HRM in de Zorg over De Formule voor een Toekomstgerichte Zorgorganisatie

Arjen Banach, Chief Happiness Officer bij Cosis gehandicaptenzorg, geeft zijn visie op een Toekomstgerichte Zorgorganisatie. Hij is inspiratiespreker en dagvoorzitter bij HRM in de Zorg op dinsdag 18 september.Arjen Banach, Chief Happiness Officer bij Cosis gehandicaptenzorg, geeft zijn frisse blik op wendbaarheid van zorgorganisaties. 

Om kwaliteit van zorg te kunnen blijven leveren in een snel veranderende wereld en een betekenisvolle rol te kunnen blijven spelen in de toekomst, is de wendbaarheid van organisaties cruciaal.

In hoeverre veranderingen slagen wordt in grote mate bepaalt door cultuur. Een van die veranderingen die omarmd moeten worden is hoe werk wordt georganiseerd. De kritische succesfactor hiertoe is een organisatiecultuur waarin de medewerker centraal staat, zij zijn ten slotte het meest bepalend voor het resultaat van zorgverlening.

Arjen Banach neemt je tijdens de opening van HRM in de Zorg op 18 september mee in de volgende vragen:

  • Hoe bouw je, samen met je collega’s, een inspirerende organisatiecultuur waarin iedereen bevlogen is?

  • En hoe zorg je dat je veranderingen voorblijft en continu werkt aan vooruitgang?


Arjen Banach is Inspiratiespreker en tevens Dagvoorzitter tijdens het jaarcongres HRM in de Zorg. Hij is spreker op het gebied van organisatiecultuur, werkgeluk en verandermanagement. Met zijn frisse blik op hoe werk innovatief te organiseren staat hij wekelijks op het podium door heel Nederland om professionals te inspireren om een cultuur te creeren waarin veranderingen vanzelf ontstaan. Daarnaast is hij Chief Happiness Officer bij Cosis gehandicaptenzorg waar hij zich bezighoudt met het bouwen van een cultuur waarin professionals optimaal kunnen presteren en betrokken zijn. Hij doet onderzoek naar organisaties die snel groeien en medewerkers centraal durven te zetten in hun strategie, hierover maakt hij een podcast genaamd ‘Energie aan het Werk’.12 jaar HRM in de Zorg: voorbij organisatiegrenzen en zorgsectoren

HRM in de Zorg is al 12 jaar hèt congres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de zorg en welzijn. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u. HRM in de Zorg vindt plaats op dinsdag 18 september in congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch.

HRM in de Zorg is een initiatief van CKC Seminars.

 

Kom met 3 personen voor € 245,- (non-profit). Kortingscode: ZORGBKRTZ

www.hrmindezorg.nl

 

meer nieuws